چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

ابراز امیدواری زلنسکی درباره پایان جنگ تا سال ۲۰۲۵

ابراز امیدواری زلنسکی درباره پایان جنگ تا سال ۲۰۲۵ رئیس جمهور اوکراین در جریان سفر به برلین با هدف جلب حمایت نظامی پایدار آلمان از اوکراین در آستانه سومین زمستان جنگی با روسیه، نسبت به پایان جنگ تا سال ۲۰۲۵ ابراز امیدواری کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 12
کد خبر: ۲۵۹۹۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین که به منظور جلب حمایت نظامی برای کشورش از سوی آلمان و اطمینان از تداوم این حمایت به آلمان سفر کرده بود، نسبت به اتمام این جنگ تا سال ۲۰۲۵ ابراز امیدواری کرد؛ جنگ که در آستانه ورود به سومین زمستان است!

 

زلنسکی که کشورش حالا در آستانه سومین زمستان سخت جنگی قرار دارد، در توری دو روزه در کشورهای اتحادیه اروپا، به‌دنبال افزایش حمایت نظامی از کی‌یف بود. وی در دیدار با اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان با قدردانی از این کشور بابت حمایت از کی‌یف، گفت که «اینکه کمک (نظامی) به اوکراین در سال آینده کاهش پیدا نکند، اهمیت زیادی دارد.»

 

وی با اشاره به اینکه طرح اوکراین برای پیروزی در جنگ را در اختیار شولتز قرار خواهد داد، ضمن ابراز امیدواری برای پایان جنگ تا سال ۲۰۲۵، افزود: اوکراین بیشتر از هر کشوری در جهان خواستار پایان عادلانه و سریع این جنگ است. جنگ کشور ما را ویران کرده و جان مردم ما را گرفته است.

 

شولتز نیز در این دیدار، متعهد شد که آلمان و شرکای آن در اتحادیه اروپا امسال تجهیزات دفاعی بیشتری به اوکراین ارسال خواهند کرد و برلین در سال ۲۰۲۵ کمکی به ارزش ۴ میلیارد یورو در اختیار کی‌یف قرار خواهد داد. وی دراین‌باره گفت: اجازه نخواهیم داد که اوکراین از حمایت ما ناامید شود.

 

شولتز و زلنسکی درباره لزوم برگزاری کنفرانس صلح با حضور روسیه توافق کردند. با این حال شولتز مدعی شد که چنین صلحی «تنها براساس قوانین بین‌المللی به‌دست خواهد آمد و ما صلحی که روسیه آن را دیکته کرده باشد را نخواهیم پذیرفت.» آلمان پس از آمریکا بزرگ‌ترین کمک‌کننده نظامی اوکراین بوده است. با این وجود، شولتز تاکنون از ارسال موشک‌های دوربرد «تاروس» به اوکراین خودداری و دلیل آن را نگرانی از تشدید تنش ناتو با روسیه هسته‌ای اعلام کرده است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار